Loxone Smart home

WAT IS EEN LOXONE SMART HOME?

Een Loxone Smart Home neemt automatisch allerhande taken over van haar bewoners. Op die manier krijgen zij meer tijd vrij voor de belangrijke dingen in het leven. Het leven zoals u het kent, maar dan beter.

Loxone is een allround Smart Home oplossing: van verlichting en verwarming tot veiligheid, zonwering, muziek en energiemanagement. Uw volledige woning wordt intelligent geautomatiseerd. Het is dus veel meer dan domotica.

Of u nu bouwt, renoveert, uitbreidt of gewoon uw woning wenst te verbeteren: er zijn zowel bekabelde als draadloze oplossingen.

De Loxone miniserver neemt alle gewenste taken in uw woning voor zijn rekening

 Enkele voorbeelden:

50.000 Handelingen Minder – Meer Tijd Voor Het Leven

In uw woning weet uw verlichting dankzij intelligente lichtsturing wat ze moet doen. Bij het binnenkomen van een kamer gaan de lichten automatisch aan. Is de kamer leeg? Dan gaat de verlichting uit. Dat bespaart u honderden handelingen per jaar. En dan hebben we het nog niet over energiebesparingen gehad. Onze slimme lichtsturing biedt ook meer comfort. ‘s Nachts, wanneer iedereen slaapt, begeleidt de gedimde verlichting u naar het toilet om geen medebewoners wakker te maken.

Don`t copy text!