Voip Telefonie

VOIP telefonie

VoIP staat voor Voice over IP, ofwel Voice over Internet Protocol, wat niet meer betekent dan bellen via internet. Omdat VoIP telefonie via het internet gaat, is het vele malen goedkoper dan “gewoon” bellen via de reguliere telecom aanbieders. De kwaliteit van de telefoongesprekken blijft hetzelfde.

Met behulp van een breedband internetverbinding en een abonnement bij een VoIP-provider zoals Weepee kan u telefoongesprekken maken en ontvangen via het internet.

Dit tegen zeer aantrekkelijke tarieven en ZONDER maandelijkse abonnementskosten.

Beltarieven

Met Weepee VoIP telefonie wordt u als particulier of bedrijfsklant enkel aangerekend volgens uw verbruik. Geen vaste abonnementskosten meer, hiermee kan u dus een directe besparing realiseren.

Voor de actuele beltarieven verwijzen we u graag naar de website van Weepee telecom.

Zowel voor particuliere klanten alsook zakelijke gebruikers met een tot meerdere telefoons kunnen we een passende oplossing bieden.

Telefoon nummer

Voor Belgische vaste telefoonnummers biedt Weepee als operator een interessant aanbod: u kan een of meerdere nieuwe vaste telefoonnummers aanvragen in alle zones (op voorwaarde dat u daar uw domicilie of een vestiging heeft) of een bestaand telefoonnummer laten overzetten van uw huidige operator.

Voor Belgische telefoonnummers geldt een vaste dagelijkse kost per nummer volgens onderstaande staffels. Er wordt gekeken naar het aantal nummers per account, of in geval van meerdere technische accounts, naar het totale aantal nummers onder uw pro-account:
€ 0,05 / dag excl. BTW (1-9 nummers);
€ 0,045 / dag excl. BTW (10-99 nummers);
€ 0,04 / dag excl. BTW (100+ nummers).

Voor nummeroverdrachten geldt een dossier kost per geheel overdracht dossier (niet per nummer). Hierbij hanteren we de prijs van € 5,00 excl. BTW per eenvoudig overdracht dossier en € 50,00 excl. BTW per complex overdracht dossier. Onder een eenvoudige nummeroverdracht wordt verstaan: een overdracht dossier met maximum 8 losse telefoonnummers. Alle andere overdracht dossiers worden als complexe overdracht aanzien.


SIP account

U wil VoIP gebruiken op een enkel toestel of softphone. Hieraan kan u vervolgens een nieuw telefoonnummer koppelen, of een bestaand nummer van uw huidige operator laten overzetten.


SIP TRUNK account

Wil u een telefooncentrale (PBX) gebruiken met VoIP? Dan heeft u een SIP trunk account nodig. Dit is een bundel kanalen voor een PBX met meerdere toestellen en nummers.


Forward account

Via een Weepee forward account kunt u een vaste doorschakeling van een geografisch nummer opzetten. Zo kan u bijv. uw vast nummer permanent doorschakelen naar uw GSM.


Als Weepee reseller bezorgen we u de nodige SIP/ SIP TRUNK account, installeren de voip telefoons op uw netwerk en stellen alles in.

Na installatie blijven we uw aanspreekpunt voor service of problemen.

Beltegoed koopt u rechtstreeks aan bij weepee.


Ook indien u meerdere telefoonlijnen en/ of telefoontoestellen heeft… m.a.w. nood aan een telefooncentrale die het in als uitgaand telefoonverkeer regelt naar uw specificaties kunnen we u een passende oplossing aanbieden met 3CX.

3CX is een softwarematige IP-telefooncentrale op basis van open standaarden die geschikt is voor populaire IP-telefoons en SIP-trunks, zowel lokaal als in de cloud.

Het is een complete unified communications-oplossing met webconferenties, aanwezigheid, softphones, smartphoneclients en meer – zonder de kosten en het complexe beheer van een ‘ouderwetse’ telefooncentrale of de beperkingen van een gedeelde telefooncentrale in de cloud.

3CX levert u niet alleen veel nieuwe functies om uw klantenservice te verbeteren en uw productiviteit te verhogen, maar verlaagt ook uw telecomkosten! Niet alleen uw telefoonrekening daalt drastisch, maar ook de kosten voor de aanschaf, de uitbreiding en het ONDERHOUD van uw telefooncentrale worden fors minder.

Opgelet!

Operatoren die nomadische VoIP diensten aanbieden, kunnen momenteel geen toegang geven tot de nooddiensten van het type 112, 100, 101. 

Nummers op het Weepee VoIP netwerk kunnen dus niet bellen naar noodnummers. Bent u in een noodsituatie? Gebruik uw mobiele telefoon en bel naar 112.

Interesse in een VOIP oplossing bij je thuis of je bedrijf, vul onderstaand formulier in en we nemen spoedig contact met je op.

[hubspot type=form portal=8650098 id=6ea2bd95-85d5-4f28-8a83-f39d4f7b0c95]

Don`t copy text!